Souschef / Hulpkok

Wat bieden we jou

Wat vragen we van jou

Dit ga je doen

Als Souschef/Hulpkok ga je onder de leiding van onze chef de fijne kneepjes van het leren. Je bent verantwoordelijk voor de mise-en-place van de koude kant. Je maakt lunchgerechten, voorgerechten en desserts. Heb je geen ervaring dan leren we jou graag de fijne kneepjes van het vak.

Wil je met de benodigde ervaring doorgroeien? Dan ben je hier ook op het juiste adres. Als de chef niet aanwezig is, ben je verantwoordelijk voor het keukenteam!

Mogelijkheden om te groeien

Is je ambitie om door te groeien binnen de hospitality branche? We bieden gratis cursussen om je kennis te vergroten.

Tevens geven we je de mogelijkheid om horecabeurzen te bezoeken. Hierdoor zul je meer informatie en kennis vergaren over de hospitality branche.

Liever eerst meer weten?

Vul het formulier in en wij nemen snel contact met je op.

Stel hier je vraag over de vacature

* Verplicht invullen
Scroll naar boven

Gelukt!

We hebben je bericht ontvangen en nemen snel contact met je op!

Fijne dag nog!
Team Resto-Bar Treech'42